Logo
Reklama

Z hrncov našich FOOD BLOGEROV: Najlepšie pochúťky z mletého mäsa!

Cuketové vežičky s mletým mäsom.

Zdroj: Lucia Súkeníková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mleté mäso s cuketou, ryžou, quinoou, cestovinami, paradajkami či bylinkami… Recepty od našich food blogerov určite vyskúšajte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás