Logo
Reklama

Jedlom PROTI CHRÍPKE: Stavte na tieto rady a zdravé recepty!

„Verím tomu, že čím viac o jedle vieme, tým sme zdravší. A keď na jeseň využijeme bohatstvo zo záhrad a z polí, chrípkové bacily nedostanú šancu,“ hovorí k téme Gabika Žlebeková, odborníčka na makrobiotickú stravu

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

A je to tu zase! Bacily a chrípkové obdobie vedia pekne potrápiť. Vyskúšajte rady odborníčky na zdravie Gabiky Žlebekovej zo známej kantíny Zdravíčko.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás