Logo
Reklama

HORKÝ BAKLAŽÁN? Nikdy viac! Vyskúšajte naše top triky

Ktorý druh baklažánu máte najradšej?

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vyhýbate sa mu kvôli nepríjemnej horkosti? Vyskúšajte naše tipy a zamilujete si ho!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás