Logo
Reklama

Ugrilujte niečo extra: Bravčové mäso tento raz nebudete potrebovať!

Grilovaná pražma.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Urobte si s priateľmi alebo rodinou príjemný podvečer a rozvoňajte ho grilovanými dobrotami. Bravčové mäso tento raz vymeňte za rybacie, kuracie či králičie.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás