Logo
Reklama

Fantastická SVIEČKOVÁ známej foodblogerky: Rodinný RECEPT, ktorý sa dedí!

Valčeková knedľa podľa známej spisovateľky Lucie Chrenko, ktorá varí, ako ju mama naučila. Čiže božsky.

Zdroj: Lucia Chrenko

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Známa foodblogerka a spisovateľka Lucia Chrenko, autorka bestsellerov Tak ma mama naučila a Bohémky, varí a pečie denne. Najradšej so svojou maminou a so synom Adamkom. Dobrému jedlu venovala recept na ich milovanú valčekovú knedľu aj rady, ako na dokonalú sviečkovú. Sú vaše!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás