Logo
Reklama

Fašiangové KRUMPOLOVÉ PAGÁČIKY: Sú ako SEN, SUPER RECEPT zo Záhoria!

Obyvatelia záhorskej obce Plavecké Podhradie pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných krumplových receptov. Na snímke je príprava krumplových pagáčikov. Na snímke sú krumplové pagáčiky.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

O týchto zemiakových pagáčikoch z Plaveckého Podhradia, známej „krumpolovej jamy“, sa nám bude ešte dlho snívať. A vám už takisto. Určite si ich upečte - dostali sme vzácny recept!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás