Logo
Reklama

Fantastická CVIKLOVÁ POLIEVKA z hŕstky surovín: RECEPT známeho šéfkuchára si odložte

Cviklová polievka s bryndzu chutí ako sen!

Zdroj: DUŠAN KŘÍSTEK

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Je bez smotany, múky... len z domácej cvikly s dobrou bryndzou a so slaninkou z udiarne. Mňam!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás