Logo
Reklama

Dostali sme chuť na ROZPRÁVKOVÝ MREŽOVNÍK tety Palušky: Upečte si ho s nami (RECEPT)

Teta Paluška a jej najlepší mrežovník na svete

Zdroj: Peter Šimončík/Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Tento jednoduchý koláč pečiem asi od desiatich rokov. Netreba doň žiaden tvaroh a domáceho lekváru bolo v dome, chvalabohu, vždy habadej,“ spomína teta Paluška z Východnej.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás