Logo
Reklama

Studená POLIEVKA: Zachutí vám viac slovenská ŠALÁTOVÁ alebo bulharský TARATOR?

ŠALÁTOVÁ POLIEVKA

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Presne tak to v horúcom lete robili aj naše babičky. Studené polievky sú hitom na celom svete, v Bulharsku si pripravujú uhorkový tarator, v Španielsku gaspacho, vichyssoise vo Francúzsku alebo okrošku v Rusku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás