Logo
Reklama

Cukrárka Veronika Bušová má prekrásnu KUCHYŇU: Upečte si jej parádne cheesecaky!

Cukrárka Veronika Bušová so svojou mamou pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo zopár svojich oblúbených dezertov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Známej cukrárke sa ale vypeká! Má priestrannú a krásne zariadenú kuchyňu s ostrovčekom, kde je radosť pripravovať maškrty. Pokochajte sa a potom upečte jej bleskové panvičkové cheesecaky, po ktorých sa u vás doma zapráši.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás