Logo
Reklama

Vynikajúca TIRAMISU ROLÁDA cukrárky Veroniky Bušovej: Zľahne sa po nej zem!

Cukrárka Veronika Bušová so svojou mamou pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo zopár svojich oblúbených dezertov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Je taká šťavnatá a kávová, že nebudete chápať. My sme ju po fotení zhltli ako nič! VRELO ODPORÚČAME...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás