Logo
Reklama

Famózny citrónovo-makový KOLÁČ cukrárky Veroniky Bušovej: Ako SEN a jednoduchý RECEPT!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Bušová je cukrárka celým svojím srdcom, hoci profesionálne pečie už viac ako desať rokov. Každý deň je to pre ňu nový zážitok. A pre nás bol vrcholom jej citrónový koláč s makom, taký dokonalý a krásne chrumkavý, že ani vy nebudete chápať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás