Logo
Reklama

Božský rebarborovo-mandľový koláčik vychytenej cukrárky Lucie: Oblížete si všetky prsty!

Vynikajúci koláčik s rebarborou musíte vyskúšať!

Zdroj: Valentína Nídelová

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Prvýkrát som tento koláč jedla, keď som žila v Anglicku. Veľmi mi zachutil a teraz ho pečiem aj doma. Dá sa urobiť na veľa spôsobov, namiesto rebarbory môžete použiť napríklad maliny, višne, hrušky či jablká," odporúča známa cukrárka Lucia Mišková z Tulip House Bratislava.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás