Logo
Reklama

Báječné CESTOVINY s PESTOM z medvedieho cesnaku: RECEPT šéfkuchára Martina Záhumenského je TOP!

Šéfkuchár Martin Záhumenský predstavil čitateľom mesačníka Dobré jedlo niekoľko jedál z toskánskej kuchyňe. Na snímke sú cestoviny s domácim pestom a ricottou.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Máte doma pesto? Šup s ním na tieto cestoviny - budete jesť už o pár minút! Dobrú chuť vám želáme aj s Martinom :)

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás