Logo
Reklama

Andrea Verešová nám venovala recept na TATOVE ŠPANIELSKE VTÁČIKY: Mňam, to mäsko sa rozpadá!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hotové nebíčko v papuľke! Tento rodinný recept jednoducho musíte vyskúšať. Delikátne španielske vtáčiky budú chutiť aj vašim deťom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás