Logo
Reklama

Aj z LACNÝCH kúskov mäsa pripravíte kráľovskú hostinu: Máme chutné recepty

Špikové kosti s chrenovou gremolatou.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chvost, krk, srdce, krkovička, či špikové kosti sú síce lacné suroviny a možno ich obchádzate, ale pritom sa z nich dajú pripraviť chutné recepty.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás