Logo
Reklama

MASLOVÁ TEKVICA: Pripravíte z nej úžasné tekvicové gnocchi a ďalšie jesenné pochúťky

Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom. Pripravíte ich z maslovej tekvice alebo z hokaida.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Maslová tekvica vládne jesennej kuchyni. Napriek tomu, že vyzerá obyčajne, uvaríte i upečiete z nej mnoho neobyčajných jedál. Skúste náš recept na gnocchi!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás