objednať časopis
všetky kategórie

Keď nakuknete do instagramovej kuchyne Tamary Šimončíkovej Heribanovej, je vám hneď jasné, že má rada jednoduché recepty. Ak máte chuť na niečo sladké, "ízy" postup, tak skúste pečenie podľa nej.

"Roky robím bublaninu najjednoduchšiu, ako sa len dá," hovorí Tamara v príspevku na svojom Instagrame. "Príprava do 5 minút a je taká chutná, že je ihneď zjedená."

Rýchla bublanina

  • 2 hrnčeky hladkej múky
  • 1 hrnček trstinového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 hrnček mlieka (plnotučné)
  • pol hrnčeka oleja
  • 2 vajíčka

POSTUP

Všetko zmixujte, vylejte na plech (vymaslovený, vysypaný detskou krupicou alebo múkou), nahádžte ovocie (u nás to boli marhule) a pečte na 180 °C asi 30 minút.

V GALÉRII si pozrite insta gastro život Tamary Šimončíkovej Heribanovej >>>

V Dobrom jedle vždy nájdete overené recepty:

Kávovo ríbezľový koláč s medovkou.
Čítajte viac
3 HRNČEKOVÉ KOLÁČE, ktoré pečieme celé leto: Aha, máte ich RAZ-DVA!
Slávna penová torta.
Čítajte viac
Poznáte RETRO PENOVÚ TORTU? Hviezdu LETNEJ rodinnej OSLAVY upečte podľa RECEPTU Zuzky Mauréry!
RICOTTOVÉ
LIEVANCE
S RÝCHLYM
DŽEMOM
Čítajte viac
Prázdninové RAŇAJKY: Tieto RECEPTY sú pastva pre oči a dodajú energiu na celý deň!
Ríbezľové slimáky.
Čítajte viac
Kysnuté RÍBEZĽOVÉ SLIMÁKY: Jednoduchý RECEPT na LETNÝ DEZERT zvládnu pripraviť aj deti
Roláda Petry Tóthovej
Čítajte viac
PAVLOVOVEJ ROLÁDA šťavnatá ako nikdy: PETRA TÓTHOVÁ sa zasa blysla!
Marhuľový koláč s posýpkou máte raz-dva!
Čítajte viac
Marhuľová RÝCHLOVKA: Máme RECEPT na vynikajúci KOLÁČ S POSÝPKOU bez kysnutia
Ríbezľový tart s marcipánom.
Čítajte viac
RÍBEZĽOVÉ hody: Tieto KOLÁČE majú skutočnú chuť leta!

Kategórie