Logo
Reklama

Žiada sa vám poriadna porcia mäsa? Naučíme vás robiť KLASICKÝ TATÁRSKY BIFTEK

Vyzerá lákavo.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Základom dobrého tataráku je mať čerstvé mäso od overeného mäsiara. Potom už vytvoriť túto lahodnú pochúťku nie je už nič zložité. S naším receptom sa vám podarí naozaj majstrovský biftek!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás