Logo
Reklama

Tatov PERKELT S HALUŠKAMI: Pozrite, Gabo Kocák nám daroval PARÁDNY RODINNÝ RECEPT!

Gabo Kocák ostáva, Roba Pappa nahradila Katka Brychtová. Po mesiaci ju zas vystrieda iná ženská tvár.

Zdroj: RTVS

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Keď som bol malý, rozvoniaval u nás aspoň raz za týždeň. Môj otec, majster vo varení, ho však pripravuje takto pekne po svojom aj dnes a mne vždy tečú slinky až po zem,“ usmieva sa šéfkuchár Gabriel Kocák.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás