Logo
Reklama

Jedlo môjho detstva: VIŠŇOVÉ nebo Adriany Polákovej

Adriana Poláková.

Zdroj: DANO VESELSKÝ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Babkin ryžový nákyp bol samostatná kapitola. Vždy upiekla za dva plechy, jeden veľký pre všetkých a jeden menší iba pre mňa. Vedela, že o túto dobrotu sa nedelím! Zjedla som k nemu aj celý pohár višní,“ spomína s úsmevom Adriana Poláková.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás