Logo
Reklama

Chutné RECEPTY na ZELENÝ ŠTVRTOK: Klasický špenátový prívarok aj pesto z pažítky...

Špenátový prívarok so zemiakovými čipsami.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zazelená sa na vašom tanieri vo štvrtok tradičný špenátový prívarok, alebo dáte prednosť niečomu inému? V každom prípade sa môžete spoľahnúť na naše recepty a inšpirácie!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás