Logo
Reklama

BOŽSKÝ KOLÁČ s maslovou tekvicou a čedarom: Vynikajúca RÝCHLA VEČERA!

Slaný koláč z pizzového cesta s maslovou tekvicou a čedarom.

Zdroj: Valentína Nídelová

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo dnes variť? Maslová tekvica, čedar a píniové orechy sú na pizzové cesto ako stvorené! Rýchla večera bude na stole, ani sa nenazdáte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás