Logo
Reklama

Vynikajúca PRAŽENICA s čerstvými HUBAMI: Mňam, vyjete celú panvicu!

Praženica s čerstvými hubami chutí rozprávkovo - výborný recept.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo uvariť z húb? Šup s nimi do krémovej praženice, ktorú máte raz-dva! Tento jednoduchý recept na praženicu s hubami je náš najmilovanejší.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás