Logo
Reklama

3x najlepšie PAGÁČIKY: Recepty na Miňove oškvarkové, zemiakové aj Korbeličove cesnakové!

Obyvatelia záhorskej obce Plavecké Podhradie pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných krumplových receptov. Na snímke sú krumplové pagáčiky.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tieto recepty na nadýchané pagáčiky máme starostlivo uložené. Do Miňových oškvarkových sa zamilovala polovica šoubiznisu rovnako, ako my do slávnych krumpolových!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás