Logo
Reklama

Bombastické pohostenie pre návštevu: ZAPEČENÝ DIP Z CHORIZA pôjde "na dračku"

ZAPEČENÝ DIP Z CHORIZA

Zdroj: Gurmet

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čakáte návštevu alebo si chcete dopriať nejakú slanú maškrtu? Pripravte zapečený dip z choriza, ktorý hrá tými najlepšími chuťami!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás