Reklama
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Krehké košíčky s cviklovou nátierkou od Martiny Gromovej
    2/19
    Bezlepkové halušky. Potrebujete: 800 g postrúhaných surových zemiakov, 320 g pohánkovej múky, 100 g múky bezlepkovej múky Promix Uni, 4 vajcia, soľ, kyslú smotanu, 125 g bryndze, údenú slaninu Očistené zemiaky najemno postrúhajte, vodu vytlačte, vmiešajte múku, vajcia a osoľte. 2. Halušky nahádžte do vriacej vody a nechajte ich zovrieť. Sceďte, prepláchnite dajte do misy. Rozmiešajte so smotanu s bryndzou a posypte vyškvarenou slaninou.
    Zdroj: DOBRÉ JEDLO