Reklama
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Ochutnávka smotanových natierok: Ktorá je tá najlepšia?
    1/33
    Naša sviečková? „Najprv opečieme mäso z oboch strán. Potom k nemu pridáme očistenú nakrájanú zeleninu, soľ, bobkové listy a toľko teplej vody, aby bolo všetko ponorené. Po troch hodinách vyberieme mäso aj bobkové listy a rozvarenú zeleninu rozmixujeme na hladký krém. Primiešame smotanu, cukor, plnotučnú horčicu a necháme prejsť varom. Na záver sviečkovú dochutíme čerstvo namletým čiernym korením, prípadne soľou a octom. Dobrú chuť!“ praje Lucia.
    Zdroj: Lucia Chrenko