Logo
Reklama

Trojfarebný ZAPLETANEC od babičiek z DETVY: Bože, veď ten je plný dobrôt! (FOTOPOSTUP)

Členky folklórneho súboru Detva pripravujú tradičný koláč.

Zdroj: Dobré jedlo/MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Tvarohovú plnku môžete nahradiť dobrým domácim lekvárom. Zapletanec bude ešte šťavnatejší,“ radila nám pani Mária z folklórneho súboru Detva a šéfkuchárka tamojšej reštaurácie v jednom. Vyskúšajte tiež!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás