Logo
Reklama

Domáce PARENÉ BUCHTY: Takto budú mňamkové ako od babičky!

Domáce parené buchty. Naplňte ich dobrým lekvárom alebo nutelou.

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pripravte si poctivý lekvár, ktorý nevytečie, veľa masla na poliatie, špáradlo, paráčik a ideme na to...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás