Logo
Reklama

BABIČKIN OSÚCH so smotanou: Gazdinky z Kráľovej ho robia AKO Z ROZPRÁVKY! (FOTO)

Smotanový osúch

Zdroj: Dobré jedlo/MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Oblízali sme si po ňom všetky prsty. Domáca bravčová masť mu dáva správnu chuť aj jemnosť a tety z Kráľovej sa už nevedia dočkať čerstvého kôpru, s ktorým je vraj ich osúch ešte o niečo lepší. Vyskúšajte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás