Logo
Reklama

FAŠIANGOVÉ dobroty známych ŠÉFKUCHÁROV: Jaternicové buchty?

Daniel Hrivňák - šéfkuchár Utoroque pripravil fašiangové parené buchty plnené zabíjačkovou zmesou.

Zdroj: Dobré jedlo/ ROBO HUBAČ

Reklama

Fašiangy sú pre nich symbolom sýteho jedla a tradície, v ktorej hľadajú pointu pre modernú gastronómiu. Daniel Hrivňák, Peter Varga, Tomáš Tejbus a Imre Bindics si s nami zaspomínali na staré časy. A pridali aj recepty!

Diskusia

(0)

Pavel Nikov z Pečie celé Slovensko: Ako sa cítil po víťazstve?1:57Fantastický DOMÁCI ŽALÚDOČNÝ LIKÉR: RECEPT priamo od známej odborníčky!0:29Podľa čoho spoznám v obchode kvalitný med? Viete, ako sa falšuje?0:44
Výber pre vás