Logo
Reklama

3 TOP PARADAJKOVÉ POLIEVKY: Mňam, uvarte RÝCHLY OBED ako naši známi šéfkuchári!

d

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak varíte paradajkovú, mala by byť paradajková skrz-naskrz. Milujú ju deti aj oveľa starší hladoši... a pánboh zaplať, hotovú ju máte raz-dva. Sľubujeme, doma sa budete všetci zalizovať. Dobrú chuť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás