Reklama
Späť na článok
Rady AKO ODKÔSTKOVAŤ ČEREŠNE: Toto vám ušetrí kopec času!
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Fantastické ŠAMROLE najlepšieho cukrára: Josef Maršálek vás ich naučí robiť TIP TOP! (VIDEO)
Krásne vymyslené SVADOBNÉ TORTY: 101 bielych a zlato-bielych nápadov!
Sezónne BYLINKY A OVOCIE premeňte na poctivé DOMÁCE SIRUPY: Tieto RECEPTY budú vaša letná láska
Namarinujte JAHODY: Z tejto VANILKOVEJ DOBROTY vám narastú hrče za ušami!
Vylepšená SMOTANOVÁ TORTA s JAHODAMI: Mňam, urobte ju ako známa foodblogerka Ela!
3x OVOCNÁ GALETKA: Upečte krásne chrumkavý KREHKÝ KOLÁČ!
Nechajte si miesto v chladničke: Tieto KOLÁČE potrebujú zimu a sú bez pečenia