Logo
Reklama

Rady AKO ODKÔSTKOVAŤ ČEREŠNE: Toto vám ušetrí kopec času!

Marinované čerešne s pomarančom a bazalkou: Skúsiť môžete aj ďalšie kombinácie. Skvelé bude amaretto a tymian.

Zdroj: Gurmet/Alena HRBKOVÁ

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zabudnite sa ručné dolovanie kôstky z útrob čerešne. Spoznajte jednoduché finty a čerešňová sezóna sa zmení na pôžitok.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás