Reklama
Späť na článok
Je zdravšia surová, pečená alebo varená mrkva? Všetko, čo potrebujete vedieť o ovocí a zelenine
Reklama
Reklama
Autor článku
Ema Tekelyová-Pospíšilová
šéfredaktorka magazínu Dobré jedloŠéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Súvisiace články
Chcete mať krásne BIELU KAPUSTU celú zimu? NALOŽTE ju takto a neobanujete!
Všetky oči na CIBUĽU: Chutné jedlá, v ktorých ZAHVIEZDI
Premeňte popadané HRUŠKY na voňavý PEČENÝ ČAJ: To je lahôdka!
Fantastické MAKOVÉ ROŽKY Jožky Zaukolcovej: RECEPT porotkyne Pečie celé Slovensko NEMÁ CHYBU!
Zdravá výživa nie je iba o šaláte. S týmito radami si zaručene pochutíte
Varili ste už POLIEVKU z PEČENÝCH ZEMIAKOV? Musíte vyskúšať, táto CHUTÍ BOŽSKY!
Lacné ZEMIAKOVÉ JEDLÁ: Slepý guláš, prívarok aj granadírmarš
VEDA potvrdila obrovské benefity HORKEJ čokolády: Výčitky pri maškrtení nemusite mať
ČOKO, lieskovce a GAŠTANOVÉ PYRÉ: Najchutnejšia TORTA na jesennú oslavu
Recept na JEDNODUCHÉ ČEVAPČIČI vás prenesie chuťou do Chorvátska
Uvarte si s nami KAPUSTOVÉ ZÁVITKY: To budú cez víkend HODY!
Čo variť uprostred týždňa? Cestoviny ALFREDO S KARFIOLOM sú famózne!