Reklama
Späť na článok
Domáci SORBET: Takto vám už nikdy nestuhne na kameň!
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Domáca CITRÓNOVÁ ZMRZLINA: Aha, RECEPT ZNÁMEJ zmrzlinárky Barbary máte RAZ-DVA!
Top recept na DOMÁCI ZMRZLINOVÝ SENDVIČ: Zjete ho skôr, než stihne zamrznúť!
Niečo na horúce dni: Domáca ZMRZLINOVÁ TORTA zmizne skôr, než sa stihne roztopiť!
Domáca JOGURTOVÁ ZMRZLINA celkom jednoducho: Ani nemusíte mať zmrzlinovač
Bojujeme s horúčavou: Recept na pravú TALIANSKU ZMRZLINU GELATO vás schladí
Zmrzlina S BAZALKOU? Dokonalo chutí aj v iných jedlách, vyskúšajte naše RECEPTY
Horúčava vás neprekvapí: Pripravte sa na ňu DOMÁCOU ZMRZLINOU z kokosu a limety