Logo
Reklama

Domáci SORBET: Takto vám už nikdy nestuhne na kameň!

malinová dreň

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Lahodný sorbet z čerstvého ovocia vie príjemne osviežiť, no možno aj vám vždy zmrzne na kameň. Vďaka radám od nášho šéfkuchára Ľuboša sa vám to už nestane a podarí sa vám lepší, než zo zmrzlinárne. Pozrite si video!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás