Reklama
Späť na článok
CVIKLA je LACNÁ SUPERPOTRAVINA: Tieto RECEPTY budete doma milovať!
Reklama
Reklama
Autori článku
Katarína Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloMiluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Dobroslava Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloŤažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Miska plná zdravia: Vyskúšajte tieto RECEPTY na BUDHA MISKY
Foodblogerka Majka varí zdravo a chutne: Poďte k nej na VEČERU
Ako na KRÁĽOVSKÉ PALACINKY? Aha, stačí ich opiecť len z jednej strany a budú NADÝCHANÉ!
Domáce FAŠIANGOVÉ ŠISKY si zvládnu urobiť aj začiatočníci: Skúste tento RECEPT
Čo dokážu POMARANČOVÉ ŠUPKY? Veď tie sú hotový poklad!
Proti šedivým vlasom môžete bojovať aj JEDLOM: Čím oddialiť šedivenie?