Reklama
Späť na článok
Čo všetko položiť na ŠTEDRÝ STÔL? Tipy etnologičky Katky Nádaskej vám prinesú šťastie!
Reklama
Reklama
Autor článku
Katarína Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloMiluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Súvisiace články
Piekli sme v nádhernom KAŠTIELI Adriany Polákovej: Jej ľahučká VIANOČKA vás dostane!
Perfektné VIANOČNÉ MENU Katky Brychtovej: Blesková kapustnica, ryba so šalátom aj keksíky!
Výborné RECEPTY na HREJIVÉ VIANOČNÉ NÁPOJE: Takéto vám na trhoch neponúknu!
Len raz do roka môže byť vaša KUCHYŇA takáto: Urobte v nej očarujúcu VIANOČNÚ atmosféru
Aj fešák Marko Igonda miluje túto BABU! Predvianočné JEDLO chudobných vás chytí za srdce
Vyrobte si vanilkový cukor aj extrakt do vianočného pečenia: Je to jednoduché!
So ŠKORICOU opatrne! Viete, koľko jej môžete použiť do vianočného pečenia?
Vianočné KOLÁČIKY Z FORMIČIEK: Tradičné RECEPTY na medvedie labky, madlenky, oriešky, aj úliky
KAPOR nie je vašim favoritom? Urobte si na VIANOCE inú CHUTNÚ rybku
Dokonalé KOKOSOVÉ JEŽE mojej mamy: Rozplývajú sa na jazyku, pečiem ich každé Vianoce!
VAJEČNÝ LIKÉR patrí k Vianociam: Naučíme vás, ako ho urobiť DOKONALÝ