Reklama
Späť na článok
Zemiakové PLACKY BEZ MÚKY: Takto chutia ešte lepšie!
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Dezerty S MAKOM A SLIVKAMI: Výnimočné RECEPTY na sladké potešenie
Chrumkavé SYROVÉ TYČINKY z kysnutého cesta budú chutiť všetkým
NAJLEPŠIE BROWNIE, aké ste kedy jedli! Toto musíte vyskúšať
Fantastická DOMÁCA PIZZA: Presne podľa vašej chuti!
Krémové ŠAMPIŇÓNOVÉ CESTOVINY s parmezánom Z JEDNÉHO HRNCA
Nemáte radi ovsenú kašu? A už ste si ju pripravili TAKTO?
Tekvicové KARÍ SO ŠOŠOVICOU: Jedlo plné farieb a chutí
Chrumkavé lístkové cesto a horúce jabĺčka! Tieto JABLKOVÉ TAŠTIČKY budete milovať