Reklama
Späť na článok
Zapekané ZEMIAKY: Máte radšej slovenské alebo pravé francúzske?
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Jedzte ZDRAVÉ BATATY: Sú výživnejšie ako klasické zemiaky!
ZEMIAKOVÉ CESTO nasladko: Šúľance, mrežovník, lievance aj šišky
Tradičné FAŠIANGOVÉ KAPUSTNÍKY: Máte ich radšej na sladko, či na slano?
Dokonalé zimné jedlo PEČENÉ ZEMIAKY: Vylepšite ich chutnými plnkami!
Fašiangový BRYNDZOVNÍK so slaninkou z Detvy: Tradičný RECEPT prababičiek je TOP!
Pomaly PEČENÁ KRKOVIČKA so zemiakovými guľkami nás dostala: RECEPT zo známeho hostinca!
Jednoduchá a chutná večera: ZEMIAKY SO SLANINKOU A ZELENOU FAZUĽKOU budú hotové šup-šup