Reklama
Späť na článok
Výborné TVAROHOVÉ SLIMÁČIKY z kysnutého cesta: Doprajte si maškrtu ku kávičke, či na raňajky
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Kysnuté JAHODOVÉ KOLÁČIKY s rebarborou: Výborný RECEPT budete piecť každú sezónu!
Recept na legendárny OBLÍŽ PRST: Tradičný ZÁKUSOK, ktorý nikdy nevyjde z módy
Lepšie, než zmrzlinová torta! Jahodovo-bazové SEMIFREDDO chutí výborne a príjemne osvieži
Recept na šťavnatý JABLKOVÝ KRÉMEŠ: Parádny zákusok na sviatok i bežný deň!
Čo urobiť Z JAHÔD? Plnené TVAROHOVÉ GUĽKY sú výborná pochúťka
Upečte s nami DOMÁCI KINDER REZ: Potrhajú sa oň nielen deti