Reklama
Späť na článok
Voňavý CITRUSOVÝ CHLEBÍK: Mäkkučký aj na druhý deň
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
HVIEZDY vám poradia, do ktorého KOLÁČA by ste sa mali zahryznúť
Dezerty S MAKOM A SLIVKAMI: Výnimočné RECEPTY na sladké potešenie
Najlepšia JESENNÁ TORTA je od Márie: Pani učiteľka pečie ako bohyňa
JablkoBRANIE je v plnom prúde: Poďte s nami piecť neobyčajné JABLKOVÉ DEZERTY
Dezert na víkend: ORECHOVÝ ZÁVIN S HRUŠKAMI zatočte ako slimáčika
Koláčik na víkend: VIEDENSKÁ BÁBOVKA ku kávičke ako stvorená!
Obrátený HROZNOVÝ KOLÁČ musíte túto sezónu upiecť aspoň raz! Mňam, to je dobrota!
Videli ste už krajší JABLKOVÝ KOLÁČ? S tvarohovým KRÉMOM je mimoriadne lahodný
Celé v bielom: SVADOBNÉ TORTY, aké by chcela mať každá nevesta!
Každá bodka má svoje miesto! Pozrite na tieto netradičné torty
Mega ČOKOLÁDOVÉ COOKIES: Tieto sa vám rozplynú na jazyku
Orechový KOLÁČ S FIGAMI: Úžasná MEDOVÁ ŠĽAHAČKA z neho robí gurmánsky zákusok
Najlepšie MAĎARSKÉ KOLÁČE A DEZERTY: Žerbó, Esterházy, Gundel aj Kossuth kifli