Reklama
Späť na článok
Voňavé JARNÉ PEČENIE: Svieža MRKVOVÁ ROLÁDA s lahodným krémom bude vaša obľúbená!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Natacha Pacal: Výnimočná cukrárka sa skrývala v zákulisí šou Pečie celé Slovensko
Dostali ste chuť na KOLÁČ? Na tieto ľahké RECEPTY nájdete všetko doma!
Šťavnaté PUNČOVÉ REZY: Tradičný RECEPT zvládne upiecť každý! Chutia lepšie než z cukrárne
Schwarzwaldská ROLÁDA: Nadýchaný krém, kyselkavé višne a kakaový korpus chutia ako sen!
Torta na Veľkú noc: Do Sladkej výzvy ju upiekol Ďoďo z Pečie celé Slovensko
Víťazka Timi neukázala v Pečie celé Slovensko, čo naozaj dokáže! Pozrite na tie TORTY!
Nezabudnuteľné VEĽKONOČNÉ RETRO ZÁKUSKY: Tieto piekla mama každý rok!
Grófkin MAKOVÝ STRÚHANÝ KOLÁČ: Luxusný pôžitok na sviatočné dni