Reklama
Späť na článok
Tradičné FAŠIANGOVÉ KAPUSTNÍKY: Máte ich radšej na sladko, či na slano?
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Fašiangy sú tu! Poďte si s nami vysmažiť TRADIČNÉ FÁNKY
Fašiangové KRUMPOLOVÉ PAGÁČIKY: Sú ako SEN, SUPER RECEPT zo Záhoria!
Marianna Ďurianová miluje FAŠIANGOVÉ ŠIŠKY: Recept jej mamy je výborný!
Fantastické ŠIŠKY Josefa Maršálka: Budete ich piecť o dušu každé FAŠIANGY!
Šišky Z RÚRY: Fašiangové pochúťky si pripravíte aj bez vysmážania
FAŠIANGOVÝ OBED z Kopaníc: Myjavský kanón, plnený pupok aj koleno!
FAŠIANGOVÁ ZABÍJAČKA: Domáce jaternice, tlačenka aj oškvarky!
Fašiangové HEROVKY od Katky Nádaskej: Starý RECEPT z Dolnej zeme nemá chybu!
Fašiangový BRYNDZOVNÍK so slaninkou z Detvy: Tradičný RECEPT prababičiek je TOP!