Reklama
Späť na článok
Tento LIATY MEDOVNÍK môžete pripraviť 4x inak: Úžasne variabilný a JEDNODUCHÝ KOLÁČ
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Strúhaný GAŠTANOVÝ KOLÁČ: Lahodná pochúťka spríjemní aj ten najsychravejší deň
Úžasný KOLÁČ na jeseň: HRUŠKOVÝ SO ZÁZVOROM má výnimočnú chuť
Karin Majtánová vám touto TORTOU narobí slinky! Mňam, je plná...
Božská DOMÁCA MARLENKA: Odteraz ju už nekúpite, máme SUPER RECEPT!
Celebrity oblečené do OVOCIA, cukríkov či čipsov. Umelkyňa to robí na TANIERI
Kvetka Horváthová má parádny LYŽICOVÝ JABLKOVÝ RECEPT: Ide tam len 5 lyžíc múky!
Moderná kuchyňa v starom byte. Dokonale elegantná je v ČIERNEJ farbe
MAKOVÉ DOLKY alebo PRUHOVANÉ PALACINKY? Večera nikdy nebola sladšia!
Najlepšie DOMÁCE LASKONKY: ROZPLYNÚ SA vám na jazyku!
JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA S PUDINGOM: Upečte ju podľa úspešnej spisovateľky!