Reklama
Späť na článok
Tekvicové KARÍ SO ŠOŠOVICOU: Jedlo plné farieb a chutí
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Jesenný KIŠ ako sa patrí: S tekvicou, hruškou a slaninou. Mňam!
Čo DNES VARIŤ? Tekvicová PANVIČKA S FAŠÍRKAMI je hotová raz-dva. Mňam!
Geniálna OMÁČKA Z MASLOVEJ TEKVICE: Pridajte k nej gnocchi a mozzarellu a VEČERA je na svete!
Takúto ŠTRÚDĽU ste ešte nejedli! TEKVICOVÁ S JABLKAMI: Ide do nej aj pivo
SEMIENKA z tekvice a melónu majú veľa benefitov. Vedeli ste to?