Reklama
Späť na článok
Massimo nám prezradil RECEPT na PRAVÚ TALIANSKU PIZZU: Takú nespravia ani pekári v telke
Reklama
Reklama
Autori článku
Mária Abrahámová
redaktorka magazínu Dobré jedloDobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Vianočný RECEPT Kvetky Horváthovej pobláznil Slovákov: Tento rok ho musíte vyskúšať!
Bombastické pohostenie pre návštevu: ZAPEČENÝ DIP Z CHORIZA pôjde "na dračku"
Koložvárska KAPUSTA: Skúste overený RECEPT od šéfkuchára. Lepšiu ste ešte nejedli!
Jednoduché CRÈME BRÛLÉE zo 4 surovín: Túto výzvu zvládne každý domáci cukrár
Urobte si TALIANSKY obed: Taniere vylížete do poslednej omrvinky
Cibuľový KIŠ odoženie bacily: Fantastický RECEPT budete piecť až do jari!
Posúch S KYSLOU KAPUSTOU a so slaninou: Upečte si fantastickú pochúťku!
Domáce PIZZA ŠTANGLE: Mňam, tieto zo známej pekárne nemajú chybu!
Cez víkend uvarte GULÁŠ ako sen! Máme RECEPT na TRADIČNÝ slovenský aj ÍRSKY BEEF STEW