Reklama
Späť na článok
Rýchla a ZDRAVÁ MISKA: Táto kombinácia chutí sa vám zapáči!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Doprajte si cez víkend poriadne jedlo: Hovädzie NA BURGUNDSKÝ SPÔSOB
Koložvárska KAPUSTA: Skúste overený RECEPT od šéfkuchára. Lepšiu ste ešte nejedli!
Poriadne vás prefúkalo? Zahreje vás FRANKFURTSKÁ POLIEVKA: Hotová do pol hodiny!
10x FANTASTICKÉ NÁTIERKY: Šéfkuchári a blogeri nám dali svoje NAJ RECEPTY
DOMÁCE LÍSTKOVÉ CESTO: Keď ho ochutnáte, v obchode už polotovar nikdy nekúpite
Posúch S KYSLOU KAPUSTOU a so slaninou: Upečte si fantastickú pochúťku!
Čokoládové SUFLÉ: Rýchly DEZERT chutí ako z nebies. Padnete z neho na zadok!
Šéfkuchár vás naučí robiť REZEŇ SO ŠALÁTOM ako z viedenskej reštaurácie